Powered By Blogger

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ



ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:7 λεπτά

                                    ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:40 λεπτά


2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 καυτερή πιπεριά
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν(προαιρετικά)
1 φλυτζάνι αναποφλοίωτο ρύζι
2 1/2 φλιτζάνια νερό
1 1/2 φλιτζάνι βρασμένα κόκκινα φασόλια
3 κουταλιές της σούπας μαιντανό


1.Σε μιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και προσθέτετε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τις πιπεριές,το αλάτι,το κύμινο,τη ρίγανη και το πιπέρι καγιέν.
Τα σοτάρετε στο τηγάνι ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαλακώσουν.
2.Προσθέτετε το ρύζι,το νερό και τα φασόλια.Όταν πάρουν βράση,χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν,μέχρι να φουσκώσει το ρύζι,ανακατεύοντας 
πού και πού.Σερβίρετε με φρεσκοκομμένο μαιντανό.

Για 6 άτομα

Θερμίδες:244.Πρωτείνη:6,5γρ.Υδατάνθρακες:37γρ.Λιπαρά:7,8γρ.Κορεσμένο λίπος:1,1γρ.Χοληστερόλη:0mg.Φυτικές ίνες:6γρ.

Στις 244 θερμίδες:

10%πρωτείνη,60%υδατάνθρακες,30%λιπαρά.




                                              Καλή επιτυχία!

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΣ


     

   
  Ναι,ναι σε όλους μας υπάρχουν μέρες που η διάθεση να πάμε στο γυμναστήριο δεν υπάρχει.Από την άλλη αισθανόμαστε και άσχημα που απλά θα ''αράξουμε'' στο σπίτι μας και θα βγούμε από το πρόγραμμα της γυμναστικής μας,που γνωρίζουμε ότι μας κάνει καλό.Υπάρχουν όμως εναλλακτικές για να περάσουμε όμορφα,να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα να γυμναστούμε χωρίς να το καταλάβουμε.
  Μια λύση λοιπόν είναι να βγάλουμε τον σκύλο μας μια μεγάλη βόλτα.Βάλτε λοιπόν τα αθλητικά σας παπούτσια ,πάρτε νερό μαζί μαζί σας και φυσικά τον σκύλο σας και απολάυστε μια απογευματινή βολτα μαζί.Μια ώρα χαλαρή βόλτα με το κατοικίδιο σας, καίει περίπου 200 θερμίδες.
  Κάντε ποδήλατο.Και δεν εννοώ το στατικό.Θυμηθείτε πόσο όμορφα νιώθατε όταν είσασταν παιδιά και κάνατε ποδηλατάδα με την παρέα σας.Πάρτε λοιπόν το ποδήλατό σας,ακόμα καλύτερα αν το οργανώσετε μαζί με την φίλη σας,και κάντε βόλτα στην γειτονιά σας .Μια ώρα ποδήλατο καίει περίπου 400-600 θερμίδες.
  Πατίνια.Βάλτε τα πατίνια σας και ξεχυθείτε στους δρόμους.Θα γελάσετε,θα διασκεδάσετε και μέσα σε μία ώρα θα κάψετε 400- 500 θερμίδες.
  Παίξτε με τα παιδιά σας.Και δεν εννοώ μονόπολη.Παίξτε έντονα μαζί τους, παιχνίδια που έχουν σωματική δραστηριότητα.Θα ξαναγίνετε πάλι παιδιά,θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους και χωρίς να το καταλάβετε 
θα κάψετε περίπου  200-300 θερμίδες.
   Κάντε σεξ.Εδώ τα λόγια είναι περιττά.Τα οφέλη τα γνωρίζετε.Όσον αφορά τις θερμίδες,εξαρτάται από την διάρκεια και τις επιλογές σας στο πόσο ''ξεκούραστο'' ή ''έντονο'' θα επιλέξετε να είναι.  
  Χορέψτε.Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε.Σε μία ώρα θα κάψετε περίπου 400 θερμίδες.                                             


                                                      Καλή επιτυχία!
                                                  



Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ




Υπάρχουν μέρες που το πρόγραμμά μας είναι τόσο φορτωμένο που θα θέλαμε να είχαμε ένα μαγικό ραβδί που θα μπορούσε να διατηρήσει το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο μέχρι αργά το βράδυ,χωρίς να χρειάζεται να έχουμε και αυτήν την σκέψη στο μυαλό μας.Δυστυχώς όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.Και βέβαια το να ανανεώσεις το ρούζ ή το κραγιόν δεν είναι πρόβλημα.Τί γίνεται όμως με το foundation;
Υπάρχει τρόπος να διατηρηθεί το μακιγιάζ φρέσκο για πολλές ώρες;
Και όμως υπάρχουν μικρά tips που θα σας λύσουν τα χέρια.Πριν βαφτείτε,πάρτε ένα παγάκι,βάλτε το σε πλαστική σακούλα και για 4-5 λεπτά κάντε με αυτό μασάζ,ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο.Αυτό θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος,θα ζωντανέψει την επιδερμίδα και θα κάνει το μακιγιάζ σας να δείχνει για πολλές ώρες φρέσκο,όπως την πρώτη στιγμή που το βάλατε.
Ένα ακόμη μικρό μυστικό είναι αφού ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας και πρίν την εφαρμογή του make up να βάλετε primer και στο πρόσωπο και στα βλέφαρα.Το  primer βοηθάει πολύ στο να διατηρηθεί το μακιγιάζ πολύ περισσότερο.Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά για διαφορετικά είδη επιδερμίδας.Σας προτείνω δύο από τα πιο αγαπημένα μου.

Τέλος μετά το μακιγιάζ ολοκληρώστε με ένα σπρέι νερού για το πρόσωπο.Εκτός από τα ενυδατικά συστατικά λειτουργεί σταθεροποιητικά.



Ελπίζω με τα μικρά μου μυστικά να βοήθησα ώστε να να μείνετε κούκλες όλη μέρα.Φιλιά πολλά.



Καλή επιτυχία!




Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

MY LOVELY BOYFRIEND...JEAN !

         


Τα υπέροχα boyfriend jeans η τάση που έχει επιβληθεί τα τελευταία τρία χρόνια,ξεκίνησε από μία ηθοποιό και όχι από κάποιο μοντέλο.Η Katie Holmes πρωτοφόρεσε φαρδιά τζην με γυρισμένο ρεβέρ που έμοιαζαν να είναι δανεισμένα από την ντουλάπα του συντρόφου της.


Η τάση ακολουθήθηκε αστραπιαία ,τα jeans ονομάστηκαν  boyfriend και ακολούθησαν πολλές σταρ.


  





Τα boyfriend jeans είναι ευκολοφόρετα ,φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.Άνοιξη,χειμώνα,καλοκαίρι,φθινόπωρο.Με μπαλαρίνες,sneakers,γόβες,ψηλοτάκουνα πέδιλα,μποτάκια.Ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες.Μα πάνω από όλα σε γυναίκες που το στυλ τους είναι rock and chic.










Καλή επιτυχία!