Powered By Blogger

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:10λεπτά

                                   ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:20λεπτά


300-350γρ.ζυμαρικά

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

200γρ. σπανάκι κομμένο

250γρ.μανιτάρια σε φέτες(με κομμένα τα κοτσάνια)

1/4κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/4κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό

1/3του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα


1.Σε μια κατσαρόλα βράζετε το νερό και ρίχνετε τα ζυμαρικά
2.Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε το φρέσκο κρεμμύδι.
Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει.Προσθέτετε τα μανιτάρια,το αλάτι και το πιπέρι.Τα ψήνετε για 2 εώς 3 λεπτά.Έπειτα ρίχνετε το μαϊντανό και τα φύλλα από το σπανάκι και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους.
.3τα ζυμαρικά και κρατάτε 1/3 από το βρασμένο νερό τους.Ξαναρίχνετε τα ζυμαρικά  στην κατσαρόλα προσθέτετε τα σοταρισμένα λαχανικά και την τριμμένη παρμεζάνα.Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

4 μερίδες:

Θερμίδες:499.Πρωτεΐνη:19γρ.Υδατάνθρακες:73γρ.Λιπαρά:16γρ.Κορεσμένο λίπος:3γρ.Χοληστερόλη6,5mg.Φυτικές ίνες:4γρ.

Στις 499 θερμίδες:

15%πρωτεΐνη,58%υδατάνθρακες,27%λιπαρά.




                                         Καλή επιτυχία!


Τρίτη 8 Απριλίου 2014

CLARISONIC ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ




Έμαθα για το Clarisonic το καλοκαίρι που μας πέρασε από μια φίλη.Διάβασα στο internet πληροφορίες γι'αυτό, είδα videos στο youtube και μπορώ να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα.Το προιόν δεν μπορούσες να το βρείς στην Ελλάδα, παρά μόνο να το παραγγείλεις στο ebay. Από την προηγούμενη Πέμπτη όμως υπάρχει και στην ελληνική αγορά και μπορείς να το βρείς στα Sephora.Σκέφτηκα λοιπόν πως είναι μια καλή αφορμή να σας μιλήσω για αυτό το επαναστατικό προιόν.Καταρχήν δεν δημιουργήθηκε από αισθητικούς ή δερματολόγους, αλλά από μηχανικούς σε συνεργασία βεβαίως με γιατρούς . Και αυτό γιατί η βούρτσα του πάλεται σε συχνότητα υπερήχων με 300 περιστροφές ανά λεπτό και καθαρίζει το δέρμα τόσο βαθιά που μειώνει τους πόρους, εξαφανίζει τα μαύρα στίγματα, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.Το Clarisonic κατασκευάστηκε με το σκεπτικό να χρησιμοποιείται στα ινστιτούτα αισθητικής . Οι ειδικοί όμως άρχισαν να το πουλούν στις πελάτισες τους.Οι πωλήσεις εκτοξέυθηκαν σε εκατομμύρια όταν το παρουσίασε η Ophra στην εκπομπή της και το εκθείασε σαν το προιόν θαύμα. 



Και είναι όντως θαύμα γιατί εκτός από το λαμπερό δέρμα, χωρίς μαύρα στίγματα, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χωρίς έντονους πόρους, παρατηρήθηκε αισθητή μείωση της ακμής ή και εξαφάνισή της.
Η συσκευή αφαιρεί 6 φορές περισσότερη βρωμιά και σμήγμα από το δέρμα σε σχέση με άλλες μεθόδους καθαρισμού.Με ηχητικά σήματα που ειδοποιούν για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ώστε να καθαρίσει η περιοχή.Η βούρτσα είναι πολύ απαλή.Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και 2 φορές την ημέρα, πρωί-βράδυ.Αποφύγετε όμως να χρησιμοποιήσετε πήλινγκ με το Clarisonic γιατί ήδη από μόνο του το Clarisonic είναι πολύ δυνατό (με την έννοια του αποτελεσματικού.) Φυσικά το δέρμα είναι τόσο καθαρό που αποροφά πολύ καλύτερα τις κρέμες μετά.Μέσα σε 1 λεπτό (γιατί τόσο διαρκεί ο καθαρισμός με Clarisonic) έχετε καθαρίσει το δέρμα τόσο βαθιά και σωστά, που το δέρμα σας γίνεται πολύ απαλό, φωτεινό και ακτινοβολεί υγεία!




    Παρακάτω ακολουθεί ένα βιντεάκι για να δείτε πως χρησιμοποιείται το Clarisonic.  

                                             

        

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

WISHLIST: STATEMENT NECKLACES


 


Έχεις ένα jean, ένα μπλουζάκι,και ένα σακάκι και προσπαθείς να διαφοροποιήσεις λίγο το outfit σου.Όχι μην κάνεις δοκιμές.Δεν είναι η λύση στα παπούτσια.Η λύση είναι στο κολιέ.
Ναι, μπορείς την πιο απλή επιλογή σου να την αναδείξεις,να έχεις άποψη,στυλ,χρώμα και χαρά.Ένα απλό φόρεμα αποκτά προσωπικότητα με ένα statement necklace!
Φυσικά για τις πιο προχωρημένες το mix and much στυλ δέχεται ως δώρο ένα έντονο κόσμημα.Τολμήστε λοιπόν με ένα κολιέ να κάνετε την αλλαγή.Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.Μην το  περιορίζετε για βραδινές εμφανίσεις.Βάλτε ένταση και στυλ στην ζωή σας από το πρωί.Με εκείνο το τζην που είχατε βαρεθεί,με το  σακάκι σας που πάντα είχατε την εντύπωση πως σας έκανε πιο συντηρητική και όχι τόσο μοντέρνα,με το φόρεμα που απλά σας βόλευε αλλά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.Δεν χρειάζετε πάντα να ξοδεύουμε μια περιουσία για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας.Μικρές απλές λύσεις μπορούν να μας λύσουν τα χέρια και να μας τοποθετήσουν στην πρώτη γραμμή της μόδας,σαν σύγχρονες fashonistas.








Καλή επιτυχία!