Powered By Blogger

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

                                                             


Η λεύκανση δοντιών στον οδοντίατρο κοστίζει αρκετά.Παρολαυτά όμως μια λευκή οδοντοστοιχία χαρίζει γοητεία και σίγουρα κρύβει χρόνια.Υπάρχει λοιπόν ένας τρόπος που λευκαίνει με φυσικό τρόπο τα δόντια, με υλικά που όλοι έχουμε σπίτι και που το κόστος είναι ελάχιστο.

ΥΛΙΚΑ:
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
χυμό από μισό λεμόνι

Ανακατεύετε τα υλικά σε ένα μπολάκι, στην συνέχεια παίρνετε με την οδοντόβουρτσά σας λίγη ποσότητα και βουρτσίζετε τα δόντια σας.Αφήνετε το υλικό πάνω στα δόντια για περίπου 1 λεπτό (λίγο λιγότερο), ξεπλένετε καλά και στην συνέχεια βουρτσίζετε τα δόντια σας με την δοντόκρεμά σας .
Επαναλαμβάνετε την διαδικασία μία φορά την εβδομάδα.Πιό συχνή χρήση καλό θα ήταν να αποφεύγεται για να μήν αλλοιωθεί το σμάλτο των δοντιών από την οξύτητα του λεμονιού.
Και απλά χαμογελάστε!



 

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

DETOX GREEN SMOOTHIE ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

                                                                       
                                                                     

Ωραίο το ελληνικό Πάσχα με τον επιτάφιο, την ανάσταση, τα κόκκινα αυγά, τα τσουρέκια, τα αρνιά, τα κοκορέτσια ... αλλά μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε και την υγεία μας? Μετά την συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό μας και την χολιστερίνη μας να έχει φτάσει στο 'Εβερεστ ας ξεκινήσουμε με κάτι αντιοξειδωτικό.Και τί πιο εύκολο, νόστιμο, δροσερό, θρεπτικό, βιταμινούχο και φυσικά αντιοξειδωτικό από ένα
 detox green smoothie!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.Τί θα χρειαστούμε?

2 φλυτζάνια σπανάκι (κατά προτίμηση βιολογικό-ποκιλία baby)

2 παγωμένες μπανάνες (φροντίστε να τις βάλετε κάποιες ώρες πριν στην κατάψυξη)

2 ώριμα αχλάδια

λιναρόσπορο

φυσικό μεταλικό νερό (περίπου 1 φλυτζάνι)


Χτυπήστε τα καλά στο μπλέντερ και σερβίρετε σε μεγάλο ποτήρι.Το υπόλοιπο μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο και να το επιλέξετε κάποια άλλη στιγμή της ημέρας σαν σνακ.Δεν είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινάς την ημέρα σου?
Bon appetit!